Friday, October 7, 2011

# 3 Purnama!

Salam :)

Happy 3 months old BATRISYAAAAA!!
Sorry gambar senget sebab Mama Isya tak reti nak rotatekan gambar nie.
Camne ek? Dah lame tak update dah jadi blurrr!

Things happened - 3 months old:

1. Batrisya dah sket2 belajar nak mengiring.
Nampak kadang2 dia struggle nak angkat badan nak ngiring dan kalau kita pegang tangan dia time baring dia cuba nak angkat badan dia. Good dear!

2. Kalau tido malam, esok pagi kepala bukan atas bantal, dah berganjak ke bawah. 
Bile masa die mengengsot tatau den! HAHAHA.

3. Dah pandai gelak mengekek2 kalau kena agah. 
Pastu dah pandai jerit sakan. Suara pitching tinggi youu! Kalau Mama dia :p

4. Dah kenal suara I dan papa dia.
Everyday bila petang, nak amik dia kat babysitter, kalau dia dengar suara I terus bangun dari tidor. Kalau tengok TV terus senyum pandang I :)

5. Dah pandai pakai rompers. 
Sebelum nie kemain payah nak paksa dia pakai rompers sebab dia suka keraskan badan everytime nak masukkan rompers. Pastu bila dia nangis tak sampai hati. Tapi lately, bile nak sarungkan rompers dia rileks je.Tq Auntie Zaila & Auntie Qah sebab bagi rompers kat Isya. Mama Isya tak beli rompers dulu sebab takut bazir je die tak reti pakai lagi :D Now dah boleh! :)

6. Suka gelak macam nak ikut nyanyi kalau dengar lagu ABC & Old McDonalds.
Kalau dengar Mama dia nyanyi2 dia akan menjerit. Agaknya suara Mama dia belum cukup sedap dipendengaran. HEHE.

Sorry sempat update nie je. Tue pun taip laju2.
Sibuk marking paper.
Ok tue aje. Bai.


 BisikChenta: Hari-hari rindu anak time keje :(

6 comments:

  1. Hai Isha sayang..Aunty Athi rindu nak tgk Isha..walaupun dlm pic je selama ni tgk..
    bam2 dah baby girl ni

    ReplyDelete
  2. bilaa nak jumpa aunty yaya ni isya oi.jauh nau nak kena naik belonn.huhu

    ReplyDelete
  3. dah bulat dah dia... bgs! teruskan BF.. Baik utk dia.

    ReplyDelete
  4. wah..dh beso dah batrisya ni...dah ley nak mengiring...cpt btul

    ReplyDelete
  5. menantuku da 3 bulan,hehe!happy 3 months batrisya!muahhh!

    ReplyDelete
  6. wahh isya dah 3 bulan..pantas sungguh masa berlalu....=)

    ReplyDelete

Terasa diriku begitu berharga! ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...