Thursday, October 13, 2011

# 100 Days & Business Baru



Salam :)


Dah petang baru ada masa nak update. Lega sebab hari ni hari last masuk markah student.
Dari pagi dok key-in markah, dok adjust mane2 yg boleh tolong utk naikkan gred.


Hari nie Batrisya genap 100 hari.
I pun dah 100 hari lah pantang (pantang ke?)
Huhuhu. Dah dok jauh dari Mama, ada yg selamba jugak lah I langgar.
Tapi benda basic2 macam takleh makan mee kuning, laksa, makan benda2 yg masak 2 kali, ais tue sume I still jaga lah.
Pagi tadi naikkan status FB 100 Days, laki I yang over.
Dah lah malam ni malam jumaat. Ehem ;p HAHAHA.

Minggu depan kena pergi kursus pulak.
Benci lah. Bila lah nak update blog nie?
Macam2 nak cite. Pasal Aqiqah pun tak cite lagi. Pasal Batrisya sakit mata.
Hutang dulu yaa?
Hehehe.

Dan, sempena ke-100 hari,
Nak launching bisness baru I dgn husband.
Zaman sekarang nie, laki bini keje pun nazak jugak ujung bulan.
Sebab tue lah kena sama2 usaha nak cari duit lebih.
InsyaAllah, mudah-mudahan adalah rezeki dengan bisness baru nie.

Jemputlah jenguk yerr!






Lil' Chenta bisness: BabyBooBaa.Biz


 BisikChenta: Moga murah rezeki Batrisya :)

4 comments:

  1. semoga murah rezeki BabyBooBaa.Biz..ameen =)

    Bastrisya chumel! =)

    ReplyDelete
  2. wawe....best la en.so-army kamu..hihihih
    cumey gile header ko..geram jek tgk kann..
    neway, smg sukses yea..nnti aku ade baby, leh la aku online shopping kt babyboobaa ni;)

    ReplyDelete
  3. waaa!100 days??ehemmm2!!hehe~

    ReplyDelete
  4. waaaa...dah 100 hari!..hehe...

    alahai..bz kan..x sempat update blog mcm dulu...hidup totally berubah...aku ni kalo diikutkan ada bnyk je ms..sbb still dlm pantang, duk ngan parents, semua benda my mom uruskan...tp, ery xtido mlm...siang, dia tido, dgn aku sekali todo..heeee

    ReplyDelete

Terasa diriku begitu berharga! ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...