Monday, July 18, 2011

# Rezeki Anak - Papa Mama Romantik PA&MA

Salam. Selamat hari Isnin. Monday blues kah?
.
.
.
Ehem!
Tumpang lalu.
.
.
.
.
.


PAMA_1stprize   


HEHE. Actually best friend I, Aze Ibu Ammar yang SMS bagitau, “Laling, Congratz! Nampak gambar kamu dalam PAMA. 1st prize tue!”
Meloncat encik so-army, nasib baik dah kul 10malam time tue, kedai dah tutup. Kalau tak, mau time tu jugak pegi beli.


PAMA_1stprize2

Patutlah macam tergerak hati nak beli PA&MA bulan Ogos cepat2! :)


source : PA&MA Facebook


Alhamdulillah, rezeki baby. 
Barangan bernilai RM150. 
Okeylah kan? 
Modal cuci gambar 50sen, campur setem 60sen, RM1.10 je pun.
Barangan ape? Jangan tanye lagi, sebab orang2 PA&MA pun tak contact I lagi/
Later I update.

Berbaloi jugak pegi buat Maternity Shoot dengan Jabbe Art! Thanks bro!! 
Ade rezeki nanti amik gambar baby pulak :D
.
.
.
.
.


Tahniah juga kepada pemenang yang lain :)




PAMA_1stprize3

Oh yea, ade yang suruh share pengalaman bersalin.
Nak start camne pun tak tahu.
Boleh tak buat macam Qis je? HEHE.

 BisikChenta: Separuh hari tanpa encik so-army & Papa di sisi T_T

12 comments:

  1. wowwwwwwwww congrats!!! bagus betul menang sana sini kan.save cost.heheh.cerita laaaaaaaaaa pglmn bersalin(smbil dh stat pitam ni) hahaha

    ReplyDelete
  2. walawehhh....rejeki2...smg lps ni mama n papa lebih murah rejeki...tp mmg ptt menang pun la..aku suke giler nengok maternity shoot ko tu
    thniah;)

    ReplyDelete
  3. Congrates Qiesh!!! Bestnye menang!!! Ni aku smgt nak hantar jugak nih... Agak2 bleh menang tak? Haha!!!

    ReplyDelete
  4. congrats balkis,i'm happy for u

    ReplyDelete
  5. qish,yun beli semlm,tgk pic tu qish,terus cm excited nk join gak,hehe~

    congratz dear!rezki baby.. =)

    ReplyDelete
  6. whoa rezeki bb!! tahniah mommy n daddy.. cantik ok pic tuh... i likeee..

    ReplyDelete
  7. sis Lisa
    @ Tq Lisa :) Wahh, nak tau citer bersalin dah? HAHA. jgn pitam bile bace udah ler!

    sis Gojes
    @ alah, ko nie saje je buat aku malu tau anett! thanks!

    sis Qis
    @ sebab ko pun buat maternity shoot ngan Jabbe, jadi memang 100% aku cakap leh menang. InsyaAllah :) cepat anta!

    sis Rose
    @ Tq kak Rose! :)

    sis Yun
    @ huhu. pegi join la cepat Yun. mane tau rezeki baby jugak :)

    sis Uya
    @ Tq dear :D

    sis Qah
    @ Alhamdulillah Qah. rezeki baby. Qah tak nak join ke? musti comell jugak!

    ReplyDelete
  8. tahniah tahniah ... meh ambik berkat rezeki skit ehehehe :p

    ReplyDelete
  9. congrats Qish...mmg romantik..ihihih

    ReplyDelete
  10. sis Nora
    @ yeah. amin. amin. insyallah ade rezeki kamu nanti.

    sis Leeyana
    @ romantik? awww. sweeet ok!

    ReplyDelete
  11. qish...congratz on ur new baby born & best betui menang 1st prize betui rezeki baby kan..hubby etty ajak join gak..alolo..lmbt sgt dh rase nak capture gmbr cantik2 xlarat nak posing dgn perut boyah sgt ni dh hehehe;p

    ReplyDelete

Terasa diriku begitu berharga! ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...