Tuesday, February 23, 2010

Honeymoon: MATTA Fair Survey 2010

I dont have any experience attending the most awaited and travel fair which comes twice a year.. Percaya tak? Haha..Selalunya travel dalam negara sahaja dan pastinya menaiki kereta sendiri..I tak pernah kadang2 je naik flight..

Ehh..jap-jap masa I pegi Sarawak n Sabah tue I pengsan, so I tak sedar macam mana I boleh sampai sane..Haa..I tak mengaku ini bohong yer :p Dan masa I pegi Singapore, I jalan kaki sebab Singapore dengan Malaysia sangat dekat............kalau tengok dalam peta! :p

Ohh..I'm so excited to be there!<-- nampak tak betapa besarnya excited tue.. Can't wait for that.. Bila I skeaping English I memang serius la konon2nya. Sudah save the date dan encik so-army sangat bersetuju untuk ke sana okey! Boleh la I pegi honeymoon akhirnya! :) lalala~

MATTA FAIR 2010 akan berlangsung di Putra World Trade Center (PWTC) Kuala Lumpur pada 12th-14th Mac 2010 dari 10pagi - 9malam. For any updates please click banner below.


BisikChenta: Anyone yang pernah/selalu pergi, ada ape2 info nak share tak?

4 comments:

  1. mari-mari..
    tapi,kamu mahu tinggal ammar ke?
    tue kan handbag kamu skarang..xleh tinggal..

    ReplyDelete
  2. bakis....
    haha..terjmp blog ko plak kan..aku nk add blog ko dlm bloglist aku la ek..bole kan?

    btw, aku ade pegi las yr punye matta fair..best..dan time tu rse cm sume tmpt nk pegi..best thg is, collect sume pamphlet and the tourist yellow pages (malaysia only)..pastu g mne2 refer situ..hee

    ReplyDelete
  3. marya: ok babe.aku pon dah add ko dlm bloglist aku n dah follow ko..

    :)
    tak sabar nak pegi MATTA FAIR nie..tp mane nak pegi hunnymoon pun tak tau lagi..byk tempat nak pegi nie :p

    TAMAKKK!

    ReplyDelete

Terasa diriku begitu berharga! ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...