Thursday, December 31, 2009

Wedding: KAMI dah KAWEN!

Ohh..sungguh lame tak update blog..
Sibuk dengan pelbagai urusan selepas bergelar ISTERI..
Yeah, finally I'm now officially MRS ZAHIR.. :)

Dari Majlis Khatam - 4 Dis, Akad Nikah & Sanding - 5 Dis
Then, Majlis Tandang - 12 Dis
Syukur, semuanya berjalan dengan lancar..
Jutaan terima kasih kepada yg hadir
Juga kepada semua tenaga kerja belakang tabir & depan tabir
Dan kepada semua yg terlibat secara lansung dan tidak langsung
Menjayakan majlis kami..
Terima kasih kami ucapkan..

Alhamdulillah..
Tahun 2009 akan melabuhkan tirai hari ini..
Diari 2009 aku tamatkan,
dengan sejuta kenangan yg teramat manis dalam sejarah hidup aku..

Ohh yeahh..
Aku terpikir nak tukar layout baru..
Tapi nanti2 la..
Memerlukan sedikit masa utk spend mase buat layout baru..
New mood~

Ape2pun layan jap gambar kawen
Yg nie di captured un-offically oleh kak Fathinz, my fren & officemate encik HUBBY!
Yang official? Hmm..sila bersabar~

~Khatam Quran~

~Solemnization: Alhamdulillah :)~

~T_T syahduuu~

~Kami di pelaminan~

~Bermesra dgn tetamu~

~Hobi official kami : We luv singing~
~Peace: We're officially Hubby-Wifey~
~A part of RNZ Integrated team~

~An army's Wife?~

~Baby Mr Zagato~

~Again : RNZ Integrated Team~

3minggu sudeh!~

6 comments:

  1. cntek nye sis... =D
    congrats ek...
    smoga kekal ke anak cucu..

    ReplyDelete
  2. congrat again kiss,hepi dpt hadir kenduri kiss

    ReplyDelete
  3. Luvida: thanks dear :)

    PeriPia: thanks sbb sudi attend my wedding :) sorry tak dpt nak layan..

    ReplyDelete
  4. Luvida: thanks dear :)

    PeriPia: thanks sbb sudi attend my wedding :) sorry tak dpt nak layan..

    ReplyDelete
  5. comel nye balkidz... hee sukanye tengokk.. tahniah dear..
    sorry sangat tak dapat datang masa majlis bertandang tu.. wish you all the best k..

    ReplyDelete
  6. wah..betul ke zahir syahdu tu? heh..

    selamat bergelar isteri, Balkhiz :)

    ReplyDelete

Terasa diriku begitu berharga! ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...