Wednesday, January 19, 2011

# Demam Jarak Jauh



Hye semua. Apekah khabar berita dari semenanjung?
Wahh, ayat bajet macam duduk kat London. HAHAHA
Update laju2 nieh!
Pagi tadi I sempat blogwalking sebelum pegi kelas. 
Sempat drop comment kat beberapa blog kamu2. 
Tapi ade yang tak sempat nak komen, sempat baca je. 
Dun worry, I menyepi bukan bererti I tak bace blog u alls okeh!
Kepada yang email and PM kat FB pasal macam benda nanti I reply eh.
Ambil masa untuk menyesuaian diri dan mencari masa untuk update blog.

*************


 

*source: Google*


 
Hari nie encik so-army DEMAM.
Err dari semalam lagi sebenarnya.
Kesian dia. Sapa urut dia? Sapa picit kepala dia? Sapa masak bubur?
Ermm, nasib baik Mama I ade tolong tengok2kan.
Alahai, tiba2 rase sebak.
Sebab di saat2 begini I takde di sisi dia untuk menjaga dia!
T_T 
Dan, tiba2 I pun rasa yang sama.
Nak demam. Selsema dah melanda nie.
Harap2 tak demam sebab I kalau demam memang tahap dewa la teruk.
Sapa nak jaga? Jaga diri sendiri lah! :(
Semoga kami sentiasa dalam lindungan Allah SWT. Amin.

*************
 
Okeh, later I update yer.
Ingat nak update pasal keadaan kat sini.
Or nak update pasal pregnancy.
Akan difikirkan.
Till then peeps.
Love u all :)
 
 
BisikChenta: Semoga kamu, baik-baik sayang! :)

10 comments:

  1. jage diri baik2 ye..
    cepat2 jumpe doktor tau
    sbb time preggy x leh mkn ubat sebarangan

    ReplyDelete
  2. jaga diri k..
    erm jangan fikirkan sangat tau..
    qies pregnant.. kena happy k darl..
    ermmm ntah tapi qa faham ape qies rasa k..

    ReplyDelete
  3. aku baca pun sedih bal :(... jaga diri k... take a gud rest

    ReplyDelete
  4. aku pahamm perasaan ko..huhuu..cuma ko pregnant..better take extra cafe of urself ok!

    ReplyDelete
  5. qishhhhhhh!! jaga diriii tauuu!!

    ReplyDelete
  6. akak TPM kan..dapat ngajar kat mane? kalau kita minta ngajar dekat dengan area rumah, agak2 UITM akan consider tak? TQ

    boleh reply kt emel azie.. innerbeauty2u@gmail.com

    TQ :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hii. yup TPM. so far kalau TPM memang tak boleh pilih² kampus lah. Pasrah je kene campak kat mana² lagi² if 1st posting. huhuhu.

      Delete

Terasa diriku begitu berharga! ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...