Wednesday, January 19, 2011

# Demam Jarak Jauh



Hye semua. Apekah khabar berita dari semenanjung?
Wahh, ayat bajet macam duduk kat London. HAHAHA
Update laju2 nieh!
Pagi tadi I sempat blogwalking sebelum pegi kelas. 
Sempat drop comment kat beberapa blog kamu2. 
Tapi ade yang tak sempat nak komen, sempat baca je. 
Dun worry, I menyepi bukan bererti I tak bace blog u alls okeh!
Kepada yang email and PM kat FB pasal macam benda nanti I reply eh.
Ambil masa untuk menyesuaian diri dan mencari masa untuk update blog.

*************


 

*source: Google*


 
Hari nie encik so-army DEMAM.
Err dari semalam lagi sebenarnya.
Kesian dia. Sapa urut dia? Sapa picit kepala dia? Sapa masak bubur?
Ermm, nasib baik Mama I ade tolong tengok2kan.
Alahai, tiba2 rase sebak.
Sebab di saat2 begini I takde di sisi dia untuk menjaga dia!
T_T 
Dan, tiba2 I pun rasa yang sama.
Nak demam. Selsema dah melanda nie.
Harap2 tak demam sebab I kalau demam memang tahap dewa la teruk.
Sapa nak jaga? Jaga diri sendiri lah! :(
Semoga kami sentiasa dalam lindungan Allah SWT. Amin.

*************
 
Okeh, later I update yer.
Ingat nak update pasal keadaan kat sini.
Or nak update pasal pregnancy.
Akan difikirkan.
Till then peeps.
Love u all :)
 
 
BisikChenta: Semoga kamu, baik-baik sayang! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...