Thursday, October 22, 2009

Wedding: Bizzzzyyyyy Preparation & Weekend

Shohh..shuhh.. (aksi sedang menghalau nyamuk2 n labah2 yg konon bersarang kat blog nie~)

Ahhaa..Maafkan aku kerana lama sungguh tak menghapdate blog nie..
Mesti korang rindu kan?? (buat aksi mate berkedip2 macam dlm cite katun..!)

Okey..Aku just ak bagi reason nape aku jarang update lately~
Imbasan semula..

Last week:
+ Wedding Kak Farah & Tn Nazmi ~ Chenta-ku sword bearer, frust tak dapat tolong byk sbb malam sebelum wedding ade presentation..dusshhh!
+ Operasi barang hantaran ~ Cincin diamond di HABIB, Handbag di Charles & Keith n Cincin Hubby di Bausch K Midvalley!
+ Operasi perabot ~ Katil di Bt 11, Balakong!

Last 2 weeks:
+ Open house ~ office mate hubby & Wedding ~ Sue MJ di Kepong!
+ Operasi barang hantaran ~ One Utama & The Curve ~ Tapi takde yg berkenan mase nie...

Last 3 weeks:
+ Operasi barang hantaran ~ Shirts n pants Hubby at G2000 Sunway Pyramid
+ Operasi barang hantaran ~ Perfumes at SOGO & Bedsheet utk rumah Melaka
+ Wedding Pn Faezah ~ Sabak Bernam (siap kluar paper lagi "Perkahwinan Datuk Anak & Cucu)

Disamping itu, rasenye tak perlulah diceritakan assignment2, submission2 & presentation2 yg perlu disiapkan.. Jadi maka dengan itu, sy mengisytiharkan bahawa diri sy memang semakin sibuk dan menggelabah tapir semenjak 2 menjak nie...

Akan mengupdate sekiranya berkesempatan..Hopefully!
Ohh..tambahan yer..
Minggu nie akan berjalan ke:
+ Seremban ~ majlis Nikah Elma salah sorang sahabat baikku 

+ Ipoh ~ majlis sanding Yanto - team-mate mase degree!

BisikChenta: Fuhh...terasa artis tibe2.. *sigh*

3 comments:

  1. Bz nya,debaran makin terasa....

    ReplyDelete
  2. waa... bestnye!! tak sabar nak dapat kad...!!

    ReplyDelete
  3. Peri PIA ~ yups..berdebar campur excited nie!

    Atiqah ~ I pos hari nie..nanti dtg tau! =)

    ReplyDelete

Terasa diriku begitu berharga! ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...