Friday, October 30, 2009

Wedding: Inai Maharani

Hye!
Soooorrrryy all..
Bukan malas nak update blog, tp byk sgt submission kene buat lately!
Plus preparation utk my wedding~
Pening sudah kepala ini..

Aku ingin bertanya sama kamu2 sekalian..
Siapa tahu mane nak beli Inai Maharani @ Inai2 yg agak2 tahan 1-2 bulan..

:: Nie la inai Maharani tue..puas aku cai tak jumpe smpai la nie.. ::

Huhu..aku mahu menconteng sendiri tangan aku nie..

:: Nak macam ini, tapi lg simple, lg bagussss ::

Jadi tak jadi lantakla.. ;p
Yg penting Inai tue kene cari..
Sesiapa pnah dengar @ nampak kat mane ade inai nie, sila bgtau yer..

TQ all..Wish me luck ehh =)

Update: Inai Maharani ni boleh beli kat mall sebelah SEMUA HOUSE KL. Aku tak ingat ape nama mall tue, tapi sana memang banyak inai nie.

BisikChenta: Akan update Operasi2 Wedding yg dah dijalankan =)

4 comments:

  1. dear.. i da dapat wedding card u tau..!! then rafiqy suke sangat.. dia tanye wat kat mane..heheh

    ReplyDelete
  2. sayang, kite selalu beli kat mall tepi semua house tuh. yg belakang lupe nama. kat entrance, belah kanan. satu lagi yg best kat brickfield. sederet KFC. tp kedai yg dah dekat2 trafic light. basically semua kedai barang2 dia ada. kalo tkde display mybe kena tanya skit kat kaunter.
    p/s: kite lukis inai utk org gak, tp takot time awak nanti tgh sibuk pasang pelamin heee

    ReplyDelete
  3. atiqah: kad buat sendiri n anta g print kat member hubby I..huhu..

    Kak Fathinz: ohh..kat mall yg jual baju2 n brg2 indian tue ehh..macam dah cari hr tue tp xde..xpe..nanti tgok lagi~

    ReplyDelete
  4. i bought this inai once...kat madura...tp in JB...tak perasan lah pulak if ada Madura kat masjid india or somewhr in kl...but maybe u can check thr..:)

    ReplyDelete

Terasa diriku begitu berharga! ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...