Friday, October 30, 2009

Wedding: Inai Maharani

Hye!
Soooorrrryy all..
Bukan malas nak update blog, tp byk sgt submission kene buat lately!
Plus preparation utk my wedding~
Pening sudah kepala ini..

Aku ingin bertanya sama kamu2 sekalian..
Siapa tahu mane nak beli Inai Maharani @ Inai2 yg agak2 tahan 1-2 bulan..

:: Nie la inai Maharani tue..puas aku cai tak jumpe smpai la nie.. ::

Huhu..aku mahu menconteng sendiri tangan aku nie..

:: Nak macam ini, tapi lg simple, lg bagussss ::

Jadi tak jadi lantakla.. ;p
Yg penting Inai tue kene cari..
Sesiapa pnah dengar @ nampak kat mane ade inai nie, sila bgtau yer..

TQ all..Wish me luck ehh =)

Update: Inai Maharani ni boleh beli kat mall sebelah SEMUA HOUSE KL. Aku tak ingat ape nama mall tue, tapi sana memang banyak inai nie.

BisikChenta: Akan update Operasi2 Wedding yg dah dijalankan =)