Wednesday, March 11, 2009

Friends: REUNION PALAPES UiTM Batch 26 #Part 2

Date: 7-9 Mac 2009
Venue: Port Dickson
"Gathering PALAPES - Batch 26 Army, Intake 8 Navy & Batch 2 Air-Force"
Sudah lebih setahun kami ditauliahkan.
Ini kali ke-2 kami bertemu, yang pertama time Buka Puasa tahun lepas..
Kehadiran agak memberangsangkan walaupon sebenarnye ramai yg cancelled last minit!
Aku, selaku organizer, amat berbesar hati
dan berterima kasih kepada semua skot2 yg sudi datang,
terutamanya yg datang dari Johor, Pahang, Perak, Melaka..
Sarawak pon ade..
Terima kasih juga sbb bagi support n kerjasama,
sewaktu wat event kat tepi pantai!
aku pn xpasal2 jadi event planner..
dari riak muka,
majoriti nampak berpuas hati..
dan ada juga yg mencadangkan diadakan xtvt nie diadakan annually!!
Hmm...mungkin boleh dipertimbangkan...
Next reunion mungkin boleh pass kat Navy or Air-Force utk jadi main organizer...
Apa2pun, sekalung tahniah untuk organizer n AJK,
Mr Muluk, Ms Iylia, Mr Meor, Mr Chip, Mr Putam, Ms Ayu, Mr Aziq
dan semua yg terlibat secara lansung atau tak lansung...
Sebenarnye, rase sayu sangat mase masing2 nak gerak balik..
tapi, aku tahu, satu masa nanti,
jika panjang umur, ada rezeki,
akan kita semua brjumpa kembali...
berkumpul lagi..
sambil mengimbas memori2 lalu.
Thanks again skuad!!
Miss all of u... =)
(dah nak balik...gambar depan kereta...)

(baru abis game!!)


(baru je sampai...Ocean View Resort, PD)

No comments:

Post a Comment

Terasa diriku begitu berharga! ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...