Thursday, June 28, 2012

# Tegar by Rossa - My Version!

Takde mood nak update hari ini.
Busy untuk meeting & vetting exam question esok.

Jom layan penyanyi tak bape nak sedap suara nie.
HAHA. Aku baru perasan video nie dah upload tapi tak edit details.

Yang menang no 1 memang penyanyi RTM okey! Kau hado?
Memang kellllassss performance & suara. Terkedu semua orang!
Alhamdulillah, aku dapat no 2. Amatur lah katakan. Syukur!
Hadiah duit jadi harus aku syukur! Bahaha. 

So enjoyyy!
Tak sedap tekan butang pangkah atas tu yer ;p


 BisikChenta: Abaikan suara sengau sebab sakit tekak & selesema cikgu!

5 comments:

  1. woot wott.. mek. nk otograp!!!!

    ReplyDelete
  2. bravo..bravo mumy kidz..
    pewiitt...pewiitt.. *oversudey*

    ReplyDelete
  3. peeeewwwwittt. aku balik ni harus mintak autograph! haha

    curlassss #chanteks

    ReplyDelete
  4. aku tak boleh bukak sebab online pakai hp yg line mcm mintak maki ni.tapi aku bayangkam ko nyanyi macam dalam JLL haha aci kan?kbai.

    ReplyDelete

Terasa diriku begitu berharga! ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...