Friday, February 25, 2011

# Alahai Aduhaiiii!

Alahai, bersawangnya blog!
Aduhai, ampun, tuan blog sangat tak free.
Ohh, nanti I update story best2 yer :)

Alahai, rindu masakan mama, rindu rumah.
Aduhai, lambatnya lah bulan 5.
Ohh, kena daftar konvo & check ticket flight dah nie! :)

Alahai, seluar jeans sekarang tak muat.
Aduhai, kempis poket bulan nie kena shopping.
Ohh, baby dah membesar, 5months@20weeks.
Memang dah patut kena pakai seluar besar okey!
Ohh, nasib baik baju kurung & kebaya masih muat lagi :D

Alahai, kerja bertimbun2, assignments melambak2, test tak marking2.
Aduhai, bila nak abis syllabus, bila nak ujung semester.
Ohh, STRESS! Rasa nak pegi bercuti!

Alahai, lamanya tak jenguk blog BBF & MU.
Aduhai, bilanya nak update story wedding2 n cite mommy2 nie?
Ohh, saya rindu kamu semua.

Alahai, rindunya kat encik so-army.
Aduhai, bila esok nak menjelma?
Ohh, esok encik so-army akan berada di sini. Yeayy!!

Alahai, baby, kamu aktif di dalam & mama aktif di luar.
Aduhai, badan sakit sana-sini, kepala pening asyik kena hujan.
Ohh, hujung minggu nak berehat secukupnya! HARUS :)
 
Alahai, banyaknya ALAHAI.
Aduhai, bosankah?
Ohh, ini bukan mengeluh, tak bak mengeluh.
Ini bisikan hati.
 
Alahai, rindu I ke? Nie gambar latest!
Perot tak berapa nampak dan kali terakhir memakai jeans adalah 2 minggu lepas :)
Bersama anak dara hot2 okeh. I je mak dara :D




BisikChenta: Selamat berhujung minggu!

11 comments:

  1. aqiesh!!i miss u!

    wat?dah 5bulan :') time flies

    ReplyDelete
  2. hye u..!!! eerr..makin chubby..!! n makin cantik...:) lamenyer nak tungu bulan 5 baru nak balik semenanjung...!! rindu lar en abang..:)

    ReplyDelete
  3. alahai..i dpt bygkan i meroyan sbb jauh2 ni.huhu.

    dh bole nmpk dah ur baby bump ;p

    ReplyDelete
  4. yup,betul tu lisa.da nmpak baby bump =).sape sangka kita dpt bb same2 taun ni.hehe..take care laling =)

    ReplyDelete
  5. dh 5 bulan masih boleh pakai baju kebaya?respekkk la. saya masa nk masuk 3 bulan dh x boleh pakai.peyut nk kedepan dh masa tu.jeans lagi la, my mom x bg pakai sejak 2 bulan kot..

    ReplyDelete
  6. sis Pia
    # rindu kak Pia jugak. lame tak jalan blog akak! :(

    sis Jaja butterfly
    # Jaaaa, aku pun rindu :(

    sis Aty
    # chubby ke? ermm. my weight tak naik banyak pun. pipi je yg menembam kot :D HEHE

    ReplyDelete
  7. sis Lisa
    # I dah lebih dari meroyan dah. tapi buat2 tak layan! kalau layan kang, banjir! :D HEHE. dah nampak ekk? :p

    sis Aze
    # HEHE. of course la nampak. aku punyelah tunggu saat2 nak nampak perut nie sebab tak muncul2. rezeki kita same tahun nie. mane tau rezeki berbesan pulak. HAHAHA :D

    sis Jannah
    # Hehehe. I ni tak byak baju2 kebangsaan nie nak pakai gi keje. so selagi boleh pakai, i pakai la. lagipun still tak ketat n selesa lagi :)

    ReplyDelete
  8. aduhai laahai.. tersengih je baca..
    comel laa mommy to bee ni...^^

    ReplyDelete
  9. rindu kamu juge..badan sakit2 ye, bnyk2 rehat, jgn aktif sgt..suh encik army urut2 lembut, aku bru dgr tips ni, klu ayah slalu urut and jage ibu, anak insyaallah follow ayh and si ayah akn rapat ngn baby..wallahualam..

    ReplyDelete
  10. alahai lamanya xjenguk..aduhaii siannye kamu,oh xpe, cari rezeki, susah dulu senang kemudian =)

    ReplyDelete

Terasa diriku begitu berharga! ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...