Thursday, November 5, 2009

Wedding: Kad Kahwin ZB :)


Hoooyeahhh...Hooyeahhh...
Debaran makin terasa..Gedebak gedebuk, lagi 30hari~
Padahal macam baru semalam buat countdown 100 hari~

Okeh..Operasi dah bermula..
Lepas ni, bermacam2 lagi operasi menanti~

So, cite satu2 yer..
Operasi I : Operasi Kad Kahwen
(sebenarnye i bukan Ops pertama aku..dah byk dah, tak cite kat sini je..)

Yezzaa..
Aku sudah mula mengedar kad kahwen kpd rakan-taulan & kenalan..
Aku n tunang menempah 2500 keping kad~
(inlay dalam kad ade 2 untuk belah L&P)
1000 <-- span=""> ChentaHati
1500 <-- span=""> Aku & family
Banyak ke?? Ade yg cakap banyak sgt aku tempah, bazir je..

Tapi...
Ermmm..guess what!
Kad yg dah diedar dipihak aku adalah sbyak 1000kpg..
Ade lagi balance 500kpg..
Tue pun mak ayah aku ckap ade lg kengkawan diorg yg nak bg pos..
huh?? ade jgk yg jemput mulut je ni kang~

Yang aku dah pos??
Utk kengkawan aku SAHAJA aku dah pos 130kpg <-- span=""> TQ encik posmen! =)
Yg dah bg by-hand 150kpg..
Total 280kpg~
Itu pun byk lagi x bagi, kengkawan skolah xsempat lagi..
sbb aku bz wat assignment..
Lpas2 ni baru aku buat laa..

Setiap kad yg keluar, aku catatkan name yer~
Tujuannye utk, elakkan redundancy, plus, nak tau bape kad yg dah dipos & diedarkan..

Hoohh..mase aku pegi pos office,
aku bawak 1 beg sandang,
abg kat situ siap cakap,
"Awak anta kad kawen ye?Nasib baik awak x bawak guni, kalo tak kene engaged 1 posmen je nak anta kad awak.."
hahaha..pandai abg tu buat kelakar! menghiburkan! =)

Anyway, sesiapa yg tak dapat lg kad aku tue,
sabar menanti yer..
OR
in-case kalo aku terlupa..
OR
name korang tercicir/terlepas pandang..
OR
kad dah abis..

Aku dgn segala hormat n rendah dirinye,
menjemput kamu semua kenalan2 aku, utk dtg ke Majlis aku,
pada 5 Dec 2009 =)
Peta?? leh tgok kat facebook aku ok!
Nanti2 la aku tepek kat blog nie~

BisikChenta: Okey..Pegi sambung buat report kamu Balkiz!

1 comment:

Terasa diriku begitu berharga! ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...