Tuesday, February 21, 2012

# 1st Experience Baby Swimming!




Salam.
Hampir sebulan tiada update. 
Terlalu busy sebab final exam dah dekat.
Dalam kesibukan, sempat curi masa pegi short-trip dengan family.
Dan, di situ, pertama kali bawak Batrisya berenang.
Malas nak menulis, later lah I share experience kat sana (tak tahu bile!)



Sumpah, banyak kali tengok video nie sebab comel sangatt!
Suka akulah nak puji anak aku comel, kahkah.
Tapi serius comeellll sangat muka cover ayu, tapi nak jugak kayuh kaki!!
Alahaiiiiii, anakkkk!
 BisikChenta: Tak banyak pilihan utk weekend-gateway di sini. Hmmm :(

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...