Friday, February 25, 2011

# Alahai Aduhaiiii!

Alahai, bersawangnya blog!
Aduhai, ampun, tuan blog sangat tak free.
Ohh, nanti I update story best2 yer :)

Alahai, rindu masakan mama, rindu rumah.
Aduhai, lambatnya lah bulan 5.
Ohh, kena daftar konvo & check ticket flight dah nie! :)

Alahai, seluar jeans sekarang tak muat.
Aduhai, kempis poket bulan nie kena shopping.
Ohh, baby dah membesar, 5months@20weeks.
Memang dah patut kena pakai seluar besar okey!
Ohh, nasib baik baju kurung & kebaya masih muat lagi :D

Alahai, kerja bertimbun2, assignments melambak2, test tak marking2.
Aduhai, bila nak abis syllabus, bila nak ujung semester.
Ohh, STRESS! Rasa nak pegi bercuti!

Alahai, lamanya tak jenguk blog BBF & MU.
Aduhai, bilanya nak update story wedding2 n cite mommy2 nie?
Ohh, saya rindu kamu semua.

Alahai, rindunya kat encik so-army.
Aduhai, bila esok nak menjelma?
Ohh, esok encik so-army akan berada di sini. Yeayy!!

Alahai, baby, kamu aktif di dalam & mama aktif di luar.
Aduhai, badan sakit sana-sini, kepala pening asyik kena hujan.
Ohh, hujung minggu nak berehat secukupnya! HARUS :)
 
Alahai, banyaknya ALAHAI.
Aduhai, bosankah?
Ohh, ini bukan mengeluh, tak bak mengeluh.
Ini bisikan hati.
 
Alahai, rindu I ke? Nie gambar latest!
Perot tak berapa nampak dan kali terakhir memakai jeans adalah 2 minggu lepas :)
Bersama anak dara hot2 okeh. I je mak dara :D




BisikChenta: Selamat berhujung minggu!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...