Wednesday, September 29, 2010

Party: Kid's Bumble-bee (Yellow-Balck) Theme

Party? Oh, i like. Tapi lagi LIKE bile I sendiri yang diamanahkan untuk menjadi party planner. HAHA. Nama je party planner, tapi plan dibuat 3hari sebelum majlis. Boleh tak? Nasib baik dah biasa bekerja & buat kerja last minute :) Dan nasib baik la, Puan Aze adalah kawan baik I. Kalau tak, haishhh, keluar la hantu saka I mengamuk :p

So, here’s some pictures the making & the day of  bumble-bee party for Ammar Fakhrullah :) Nak tau cerita panjang boleh baca kat SINI. I malas nak tulis la, letak gambar aje sudeh!

bumblebee party_1

 Episod panjat memanjat bersama puan owner party!

View chentaqieshzahir.blogspot.com

Ammar yang turut sibuk nak tolong konon! :p

bumblebee party_2

Thank You tag – design by me!

 bumblebee party_3
  The ribbons deco with bee :)

Simple deco with simple candy buffet ~ sila abaikan ketidaksimetrian kat belah kanan sebab ribbon nak abes dah kot :D

bumblebee party_5  bumblebee party_6
Candy buffet: Akhirnya, berjaya merealisasikan impian nak buat candy buffet walaupun simple dan bukan majlis sendiri :)


Doorgifts juga idea I di saat akhir :D


Guest-card table : Idea by me, tp Puan Aze buat sendiri sebab I tak sempat nak tolong!


Ini dia birthday boy: Ammar-dutt! :)
Untuk Ammar, auntie doakan kamu sentiasa sehat dan dilimpahi kasih sayang oleh bunda, ayahanda dan sekeluarga. Cepat2 membesar menjadi anak yang soleh, beriman dan bijaksana. Doakan auntie cepat dapat ‘adik’ untuk jadi kawan kamu nanti ;p
Kisssessss from AUNTIE AQIESHZ ~ mmmuaxxxsss :X
Photography by encik so-army! :)
BisikChenta: Terasa macam ade company deco sendiri pulakss :D Errmm..semua orang buat entry pasal Nawal n upload gambar! I? nantilah.. :D

Tuesday, September 21, 2010

Raya2010: 1st Raya sebagai Isteri :)


Salam. Selamat berjumpa kembali semua. [wahh..skema!]
Rindu I tak? hihi.. Ade ke yang merindu? [feel: perasan]
Lame sungguh tak update belog ni, nanti lah I buat recap for almost 2 months I menyepi!

But, for now, di Hari Raya ke-12 [oh, my fave no!], I just nak ucap,
Selamat Hari Raya Aidilfitri
Maaf jika ada apa-apa yang I tulis mengguris hati u alls or pihak2 tertentu.
I hanya insan biasa, tak lari dari silap salah dan cuba memperbaiki diri seadanya..

Ikhlas dari: Aqieshz & Zahir :) AIDILFITRI 1431H/2010

[Sila tutup mata kalau rasa kepoyoan terserlah di gambar ini]

BisikChenta: Tengah gigih menaip satu-satu cerita sepanjang 'kehilangan' I..banyaknye! :(

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...