Friday, October 30, 2009

Wedding: Inai Maharani

Hye!
Soooorrrryy all..
Bukan malas nak update blog, tp byk sgt submission kene buat lately!
Plus preparation utk my wedding~
Pening sudah kepala ini..

Aku ingin bertanya sama kamu2 sekalian..
Siapa tahu mane nak beli Inai Maharani @ Inai2 yg agak2 tahan 1-2 bulan..

:: Nie la inai Maharani tue..puas aku cai tak jumpe smpai la nie.. ::

Huhu..aku mahu menconteng sendiri tangan aku nie..

:: Nak macam ini, tapi lg simple, lg bagussss ::

Jadi tak jadi lantakla.. ;p
Yg penting Inai tue kene cari..
Sesiapa pnah dengar @ nampak kat mane ade inai nie, sila bgtau yer..

TQ all..Wish me luck ehh =)

Update: Inai Maharani ni boleh beli kat mall sebelah SEMUA HOUSE KL. Aku tak ingat ape nama mall tue, tapi sana memang banyak inai nie.

BisikChenta: Akan update Operasi2 Wedding yg dah dijalankan =)

Thursday, October 22, 2009

Wedding: Bizzzzyyyyy Preparation & Weekend

Shohh..shuhh.. (aksi sedang menghalau nyamuk2 n labah2 yg konon bersarang kat blog nie~)

Ahhaa..Maafkan aku kerana lama sungguh tak menghapdate blog nie..
Mesti korang rindu kan?? (buat aksi mate berkedip2 macam dlm cite katun..!)

Okey..Aku just ak bagi reason nape aku jarang update lately~
Imbasan semula..

Last week:
+ Wedding Kak Farah & Tn Nazmi ~ Chenta-ku sword bearer, frust tak dapat tolong byk sbb malam sebelum wedding ade presentation..dusshhh!
+ Operasi barang hantaran ~ Cincin diamond di HABIB, Handbag di Charles & Keith n Cincin Hubby di Bausch K Midvalley!
+ Operasi perabot ~ Katil di Bt 11, Balakong!

Last 2 weeks:
+ Open house ~ office mate hubby & Wedding ~ Sue MJ di Kepong!
+ Operasi barang hantaran ~ One Utama & The Curve ~ Tapi takde yg berkenan mase nie...

Last 3 weeks:
+ Operasi barang hantaran ~ Shirts n pants Hubby at G2000 Sunway Pyramid
+ Operasi barang hantaran ~ Perfumes at SOGO & Bedsheet utk rumah Melaka
+ Wedding Pn Faezah ~ Sabak Bernam (siap kluar paper lagi "Perkahwinan Datuk Anak & Cucu)

Disamping itu, rasenye tak perlulah diceritakan assignment2, submission2 & presentation2 yg perlu disiapkan.. Jadi maka dengan itu, sy mengisytiharkan bahawa diri sy memang semakin sibuk dan menggelabah tapir semenjak 2 menjak nie...

Akan mengupdate sekiranya berkesempatan..Hopefully!
Ohh..tambahan yer..
Minggu nie akan berjalan ke:
+ Seremban ~ majlis Nikah Elma salah sorang sahabat baikku 

+ Ipoh ~ majlis sanding Yanto - team-mate mase degree!

BisikChenta: Fuhh...terasa artis tibe2.. *sigh*

Friday, October 9, 2009

Passion: Band Performance - Halaman Asmara

Penat semalam belum abis..Hr nie demam n pening menjelma..Maybe sbb semalam angkat instrument dalam ujan kot! Huhu~

Ape2pun, sila layan video yer..Komen2 daripada anda sume amat dihargai! =)

Kate2 hikmat budak band aku: We're not a professional musician, we play n love music by passion!!

Male Vocal: Razis
Female Vocal: Balkidz & Raja
Lead Guitar: Nasir (Nasir Lefthanded ;p)
2nd Guitar: Helmy
Bass: Bro Mahen
Acoustic: Man
Drummer: Ali
Keyboardist: Shah



Untuk video2 lain sila ke [link ini]

BisikChenta: Seni itu sentiasa ada dalam diriku!! =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...